URL is copied to your clipboard.

Miksi sinun pitäisi tarkastaa Theories of Family Relativity™ -teoriasi säännöllisesti?

Miksi sinun pitäisi tarkastaa Theories of Family Relativity™ -teoriasi säännöllisesti?

Theory of Family Relativity™ -teoriat on vallankumouksellinen MyHeritage-ominaisuus auttaen selvittämään, kuinka olet sukua DNA-osumillesi. Käy DNA-osumat -sivullasi, ja kaikki teoriat siitä, miten saatat olla sukua osumillesi odottavat sinua siellä.

Ominaisuus hyödyntää edistyksellistä algoritmia, joka analysoi kaiken MyHeritagen käytettävissä olevan tiedon, mm. sukupuu- ja historialliset tiedot. Se tuottaa uskottavia teorioita DNA-osumiesi sukulaisuussuhteista sinuun. Tämä ei kuitenkaan ole automaattinen prosessi: MyHeritage suorittaa ajon säännöllisesti ja päivittää teoriat uusimpien tietojen mukaan.

Uusia tietoja lisätään MyHeritageen koko ajan. Joka päivä olemassa oleviin sukupuihin lisätään uusia profiileja ja uusia sukupuita rakennetaan. MyHeritage lisää kuukausittain myös miljoonia uusia tietoja kokoelmiinsa. Kaikkien näiden uusien tietojen perusteella on erittäin todennäköistä, että jokaisen päivityksen yhteydessä saat uusia Theories of Family Relativity™ -teorioita. 

Siksi jokainen Theory of Family Relativity™ –päivitys on jännittävä uutinen – ja siksi sinun on hyvä tarkistaa säännöllisesti, oletko saanut uusia teorioita viimeisen katselukerran jälkeen.

Kuinka voit tietää, onko sinulla uusia Theories of Family Relativity™ -teorioita?

Joka kerta, kun Theory of Family Relativity™ -teoriat päivitetään, ilmoitamme siitä MyHeritagen blogissa  ja kaikilla sosiaalisen median kanavillamme: Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa

Voit tarkistaa asian myös käymällä ”DNA-osumat” -sivullasi. Jokaisen päivityksen jälkeen sivun ylälaitaan ilmestyy banneri, jossa kerrotaan uusien teorioiden laskemisesta. Voit klikata ”Tarkastele teorioita” -painiketta ja saat näytölle vain ne osumat, joille on teorioita. Uusissa, viimeisen 30 päivän aikana lasketuissa teorioissa on merkintä ”UUSI”.

Banneri ja ”UUSI”-merkinnät näkyvät vain muutaman viikon ajan, joten käy tarkistamassa muutaman viikon välein, ettet missaa mitään.

Klikkaa tästä ja lisätietoa siitä, kuinka Theory of Family Relativity™ -ominaisuus toimii.

Entä ellei minulla ole yhtään uutta teoriaa?

On erittäin todennäköistä, että sinulla on ainakin muutama uusi teoria, mutta jos olet edelleen epätietoinen jonkun DNA-osumasi sukulaisuuspolusta itseesi, niin MyHeritage tarjoaa muitakin työkaluja, joiden avulla voit rajata mahdollisuuksia ja selvittää, miten saatatte olla sukua.

Esimerkiksi AutoClusters järjestää osumasi sukulaisryhmiksi, joissa sinä ja kaikki muut ryhmässä olette sukua toisillenne. Sen avulla on helppo nähdä, mitkä DNA-osumat liittyvät toisiinsa. Esimerkiksi, jos mysteeriosumasi esiintyy samassa ryhmässä kuin äitisi puolelta oleva serkkusi, tarkoittaa se, että yhteinen esivanhempanne on todennäköisesti äitilinjastasi.

Klikkaa tästä ja saat enemmän tietoa automaattisen ryhmittelyn käytöstä.

Toinen käytettävissäsi oleva työkalu on kromosomiselain. Sen avulla voit verrata omaa DNAtasi osumiesi DNAhan.

Klikkaa tästä ja saat tietoa kromosomiselaimen käytöstä sukututkimuksessa. 

Voit myös löytää tärkeitä vihjeitä tarkastelemalla ”mysteeriosumasi” kanssa olevia yhteisiä DNA-osumia. Se voi auttaa ymmärtämään, kuka yhteinen esivanhempanne todennäköisesti on.

Klikkaa tästä ja saat vinkkejä DNA-osumiesi tarkastelemiseen sekä järjestelemiseen. 

URL is copied to your clipboard.