URL is copied to your clipboard.

Miksi GEDCOM-tiedosto kannattaa ladata MyHeritageen?

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Miksi GEDCOM-tiedosto kannattaa ladata MyHeritageen?

Jos olet jo rakentanut sukupuun, saatat miettiä, kannattaako sen lataaminen GEDCOM-tiedostona (sukupuun tietojen vakiotiedostomuoto) MyHeritageen. Lyhyt vastaus on: ehdottomasti.

Mitä tulee sukututkimusalustoihin, asian ei tarvitse olla joko / tai. Voit nauttia kovan työsi tuloksista toisella sivustolla – ja ladata puusi myös MyHeritageen sekä hyötyä sen ainutlaatuisista eduista. GEDCOM-tiedoston lataaminen MyHeritageen toiselta alustalta on täysin ilmaista, joten ei ole mitään menetettävää. Näin voit tuoda GEDCOMin MyHeritageen.

Alla joitain tärkeitä etuja, joita voit hyödyntää ladattuasi sukupuusi GEDCOM-tiedostona MyHeritageen:

1. Voit käyttää Smart Matches™ – ja Instant Discoveries™ -osumia puusi laajentamiseen

Smart Matches™ -teknologia skannaa sukupuusi profiilit ja ehdottaa mahdollisia osumia muihin MyHeritagessa olevien sukupuiden profiileihin. Sinulla voi olla suvun jäseniä, jotka ovat rakentaneet laajoja sukupuita ainoastaan MyHeritageen – ja nämä puut voivat sisältää arvokasta tietoa, jota sinulla ei vielä ole puussasi. Smart Matches™ -teknologian avulla voit siirtää kyseiset tiedot välittömästi omaan puuhusi.

Instant Discoveries™ vie ko. teknologian askeleen pidemmälle. Se voi auttaa sinua löytämään kokonaisia uusia sukupuuhaaroja ja lisäämään useita profiileja omaan puuhusi yhdellä klikkauksella. Näitäkään profiileja ei välttämättä ole muilla sukututkimusalustoilla.

Klikkaa tästä ohjevideoon Smart Matches™-osumista, ja täältä löytyy ohjevideo Instant Discoveries™-löytöihin.

2. Voit löytää uusia valokuvia esivanhemmistasi

Photo Discovery™ -ominaisuuden avulla saatat löytää jopa ennen näkemättömiä valokuvia sukulaisistasi. MyHeritage etsii vastaavia profiileja muista sukupuista ja tuo sinulle niistä valokuvia, jotka voit lisätä omaan puuhusi.

Lisäksi MyHeritage on #1 -alusta vanhojen sukukuvien käsittelyyn. Vallankumoukselliset Photo Enhancer ja MyHeritage In Color™ -ominaisuudet muuttavat valokuvasi teräviksi ja värittävät mustavalkoiset kuvasi herättäen ne eloon.Nyt voit nähdä esivanhempasi aivan uudessa valossa.

Klikkaa tästä ja saat lisää tietoa Photo Discoveries™ -kuvalöydöistä.

3. Record Matches -osumien avulla sinun on mahdollista saada uusia historiallisia tietoja suoraan postilaatikkoosi

MyHeritagessa on valtavat kokoelmat hakukelpoisia historiallisia tietoja, joista osa yksinoikeudella. Voit tehdä hakuja ilman sukupuutakin MyHeritage-palvelussa, mutta kun sinulla on sukupuu, hyödyt kätevästä Record Matching -ominaisuudestamme. Record Matching -teknologia etsii tietoja historiallisten tietojen tietokannasta, löytää kaikki, jotka vastaavat sukupuusi profiileja ja toimittaa ne suoraan postilaatikkoosi. Lisäämme kokoelmiimme miljoonia uusia tietoja joka kuukausi, joten Record Matching auttaa sinua pysymään ajan tasalla, säästää sinua aina uusien hakujen tekemisen vaivalta.

Klikkaa tästä ja katso, kuinka voit hyödyntää Record Matches -osumia.

4. Saat muilla kielillä olevat Record Matches -osumat omalla kielelläsi

Global Translation Technology™ -ominaisuuden ansiosta saat Record Matches -osumia omalla kielelläsi silloinkin, kun tiedot on tallennettu, jollain toisella kielellä. Tämä voi olla ratkaisevaa niille sukututkijoille, jotka ovat törmänneet kielimuuriin.

Klikkaa tästä ja saat lisää tietoa monikielisistä Record Matches -osumista.

5. Tee puustasi tarkempi johdonmukaisuuden tarkastimen avulla

MyHeritagen sukupuun johdonmukaisuuden tarkastin on yksi alan kattavimmista;  siinä on 36 erilaista tarkastusta, jotta voidaan varmistaa mahdollisimman tarkka ja virheetön sukupuu. Jopa kaikkein kokeneimmat sukututkijat tekevät joskus virheitä, ja nämä virheet voivat pahentua, kun puusi kasvaa. Johdonmukaisuuden tarkistuksen suorittaminen sukupuussa auttaa varmistamaan, että puu on mahdollisimman tarkka.

Klikkaa tästä ja katso, kuinka johdonmukaisuuden tarkastinta käytetään.

6. Luo kauniita sukupuukaavioita

MyHeritagessa voit tehdä sukupuustasi kauniin räätälöidyn sukupuujulisteen – täysin ilmaiseksi. Sukupuukaavio-ominaisuus tarjoaa laajan valikoiman muotoja ja tyylejä, joita voit muokata mieleiselläsi designilla, fonteilla ja väreillä. Kun olet tehnyt tulostuskelpoisen PDF-tiedoston, voit jakaa sen digitiedostona, tulostaa kotitulostimella tai painattaa ammattilaisella.

Klikkaa tästä ja lue lisää MyHeritagen sukupuukaavioista.

7. Hyödynnä myös MyHeritagen DNA-tietokanta ja edistyneet DNA-työkalut

Voit ladata MyHeritageen enemmänkin kuin vain GEDCOM-tiedostosi. Jos olet tehnyt DNA-testin jossain toisessa palvelussa, voit ladata DNA-tietosi MyHeritageen ilmaiseksi ja saada osumia  MyHeritagen globaaliin DNA-tietokantaan. Maksullisella sopimuksella tai kertaluonteisella avausmaksulla voit myös käyttää MyHeritagen kehittyneitä DNA-työkaluja ja tehdä lisää löytöjä suvustasi. 

Klikkaa tästä päästäksesi alkuun DNA-tulostesi kanssa MyHeritagessa.

Sukututkimusta tehtäessä on hyvä heittää verkot aina mahdollisimman laajalle. Lataamalla GEDCOM-tiedostosi MyHeritageen, sinulla on käytössäsi laaja valikoima hyödyllisiä työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit saada uusia näkökulmia sukututkimukseesi.

Joidenkin ominaisuuksien käyttö edellyttää sopimusta, voit tutustua niihin täällä.

URL is copied to your clipboard.