URL is copied to your clipboard.

Instant Discoveries™-löytöjen esitteleminen

Instant Discoveries™-löytöjen esitteleminen

Instant Discoveries ™ hyödyntää MyHeritage-sukupuiden ja historiallisten tietotietojen tietokantaa jotta sukupuusi rakentaminen, laajentaminen ja rikastaminen on yhtä helppoa kuin hiiren klikkaus.

Instant Discovery ™ on nippu perheen historiaa koskevia tietoja, ja voit lisätä yhdellä klikkauksella jopa 40–50 ihmistä tai perhekuvaa puuhusi.

Kuinka se toimii

Jokainen Instant Discovery™ perustuu osumaan, joka on löytynyt Smart Matching™ teknologialla ja suodatamme pois virheelliset tiedot automaattisesti.  Smart Matches™-osuman tiedot lisätään sukupuuhun yksi tieto kerrallaan, yksi henkilö kerrallaan. Instant Discoveries™ antaa mahdollisuuden kokonaisen “haaran” lisäämiseen yhdellä ainoalla klikkauksella. Samalla siirtyvät kaikki faktat, tapahtumat sekä valokuvat, ja lähdetiedot luodaan automaattisesti kohteena olevaan sukupuuhun sen dokumentoimiseksi, mistä tiedot ovat peräisin. Muiden käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi, Instant Discoveries™ ei koskaan siirrä elossa olevien ihmisten tietoja.

Osumat lisääntyvät sitä mukaan kun sukupuusi kasvaa (esim. sukupuu, jossa on 100 henkilöä onnistuu tuottamaan vähintään yhden Discovery™:n lähes joka kerralla ja usein paljon useammin.)  Vaikkakaan sinun sukupuusi ei kasva, onnistumisien osuus kuitenkin kasvaa koska MyHeritage lisää miljoonia tietoja ja profiileja joka päivä ja näin lisää tietoja, joita verrataan sinun sukupuuhusi.

Instant Discoveries™ aloittaminen. Perhesivustollasi on valikko, joka helpottaa navigointia.

Ellei mitään ilmaannu, yritä lisätä tietoja tai henkilöitä sukupuuhusi.

Löytöjä on kahdenlaisia: Person Discoveries™ ja Photo Discoveries™. Person Discoveries-löydöt ovat osumia, joiden avulla voit lisätä henkilöitä puuhusi. Photo Discoveries-löydöissä lisätään valokuvia.

Klikkaa ”Tarkastele löytöä” ja siitä yksityiskohtaisempaa tietoa.

Person Discoveries™-löydöt

Kun klikkaat ”Tarkastele löytöä”, sinun pitää. vahvistaa, onko tämä Smart Match™-osumaan perustuva löytö oikein. Jos se on oikein klikkaa ”Kyllä”.

Seuraavassa ikkunassa näet listattuna kaikki ne henkilöt, jotka voit lisätä puuhusi tämän löydön avulla ml. heidän sukulaisuussuhteensa osumaasi ja valokuvat. Vahvista ne ja lisää puuhusi klikkaamalla ” Lisää puuhusi”.

 

Ellet halua lisätä niitä, klikkaa ”Hylkää Discovery-löytö”. Huomaa, että Person Discovery™:n hyväksyminen lisää kaikki siihen liittyvät henkilöt puuhusi. Jos muutat mielesi sen jälkeen, kun olet lisännyt heidät puuhun, tai haluat poistaa joitakin heistä, sinun on poistettava heidät yksitellen.

Photo Discoveries™-löydöt

Kun klikkaat Photo Discovery-välilehdellä ”Tarkastele löytöä”, voit tarkastella henkilöitä ja vahvistaa, että on kyse samasta henkilöstä. Jos siellä on valokuvia, jotka haluat lisätä puuhusi, klikkaa ”Lisää valokuvat puuhusi”

Kuva lisätään heti puusi henkilölle.

Puusi kasvattaminen

Löydön lisäämisen jälkeen, sinut ohjataan puuhusi, jossa on yhteenvetoviesti, siitä mitä juuri tapahtui:

Puu päivitetään ”Uusi”-merkinnöillä ja ne ilmaantuvat juuri lisäämiesi henkilöiden korteille.

Voit nyt tutustua uusiin puusi henkilöihin, tarkastella heidän profiileitaan ja juuri saamiasi uusia tietoja. Näille henkilöille alkaa tulla myös Smart Matches- ja Record Matches-osumia. Heille voi tulla myös uusia Instant Discoveries-löytöjä, joten puusi kasvaa nopeaa vauhtia.

Kuinka paljon se maksaa?

Kaikki MyHeritage-käyttäjät voivat saada Instant Discoveries-löytöjä. Ensimmäiset löytösi ovat ilmaisia. Jatkossa näet löytösi ilmaiseksi, mutta tarvitset PremiumPlus tai Complete-sopimuksen, jotta voit lisätä ne puuhusi.

PremiumPlus- ja Complete-käyttäjät pääsevät nauttimaan löydöistä ilman rajoituksia. Lisättyäsi löytöjä puuhun, sukupuusi muuttuu ja tarvitsee uutta laskentaa, joten uusia löytöjä voi lisätä vasta 24 tunnin päästä.

Mikä ero on Instant Discoveries™:lla ja Smart Matches™:llä?

Instant Discoveries ei löydä mitään sellaista tietoa, mitä et olisi voinut löytää Smart Matches™:stä, mutta ne voivat säästää paljon aikaa. Smart Matches™:n avulla voit löytää tietoja ja lisätä uusia henkilöitä manuaalisesti, mikä voi varmistaa suuremman tarkkuuden, mutta vaatii myös ponnistelua. Kokeneet sukututkijat suosivat hidasta ja huolellista reittiä, mutta voivat silti hyödyntää Instant Discoveries-löytöjä silloin kun ne tulevat luotettujen rakentajien sukupuista.

Instant Discoveries mahdollistaa uusien käyttäjien edistymisen vain muutaman ihmisen käsittävältä sukupuun ”taimiasteelta” suuren, kukkivan ja monihaaraisen sukupuun omistajaksi vain muutamissa minuuteissa. Kokeneille käyttäjille tämä on mahdollisuus rikastuttaa sukupuuta hyvin pienin ponnistuksin.

 

URL is copied to your clipboard.