URL is copied to your clipboard.

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää sopimuksista ja ostoksista MyHeritagessa

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää sopimuksista ja ostoksista MyHeritagessa

MyHeritagessa uskotaan, että jokaisella maailmassa on oikeus tuntea oman sukunsa historia, ja siksi yritys tarjoaa monia hienoja työkaluja sukupuun rakentamiseen ja sukututkimuksen tekemiseen ilmaiseksi.

MyHeritagella on kuitenkin myös maksullisia ominaisuuksia ja palveluita, jotka voivat yksinkertaistaa ja helpottaa sukututkimustasi.

Tässä artikkelissa tutustumme kaikkiin MyHeritage-palvelun maksullisiin ominaisuuksiin, sivustosopimuksiin ja ostoksiin ja näytämme kuinka voit seurata ostoksiasi MyHeritage-sivustolla.

Sopimukset

Perhesivustosopimukset

Perhesivustosopimuksilla saat pääsyn MyHeritagessa oleviin sukupuun rakentamiseen tarkoitettuihin ominaisuuksiin ja työkaluihin sekä kehittyneisiin DNA-ominaisuuksiin. Kun sinulla on sivustosopimus voit hyödyntää esim. Smart Matches™- ominaisuutta.

Sivustosopimuksia on kahta eri lajia; Premium ja PremiumPlus. Alla on listattu, mitä ominaisuuksia ne tarjoavat.

 

Datasopimus

Datasopimus antaa vapaan pääsyn MyHeritagen historiallisiin tietoihin SuperSearch™-hakukoneessa sekä Record Matches-osumiin.

Sen avulla voit:

  • Tarkastella korkearesoluutioisia, alkuperäisistä historiallisista dokumenteistä skannattuja kuvia SuperSearch™-hakukoneessa
  • Vahvistaa tai hylätä Record Matches-osumia
  • Purkaa tiedot suoraan puusi henkilölle joko SuperSearch™:n tai Record Matchingin kautta
  • Tallentaa tiedot suoraan sukupuusi henkilön profiiliin

Complete-sopimus

Complete-sopimus on ylivoimaisesti paras. Se muodostuu PremiumPlus-sivustosopimuksesta ja datasopimuksesta. Tämän sopimuksen avulla voit ottaa täyden hyödyn kaikista ominaisuuksista, mitä MyHeritage voi tarjota.

Terveyssopimus

Tämä sopimus on tarjolla käyttäjille, jotka ovat ostaneet MyHeritage DNA Terveys-pakkauksen tai päivittäneet MyHeritage DNA-testinsä terveyteen. Se antaa sinulle rajoittamattoman pääsyn uusiin terveysraportteihin, sitä mukaa, kun niitä julkaistaan. Se antaa myös rajoittamattoman pääsyn kaikkiin kehittyneisiin DNA-ominaisuuksiin; voit tarkastella DNA-osumiesi sukupuita, jaettuja osumia, esivanhempien asuinpaikkoja ja saat käyttöösi DNA-työkaluja kuten kromosomiselain, DNA-osumien ryhmittely ja Theory of Family Relativity™.

Kuinka päivität sopimuksesi

Jos haluat päivittää sopimuksesi, klikkaa oikealla ylhäällä olevaa nimeäsi ja valitse ”Sivustoasetukset”.

 

Klikkaa ”Päivitä sivustosopimuksesi” ja valitse se sopimus, johon haluat päivittää. Siirry seuraavaksi maksusivulle. 

DNA-pakkaukset

MyHeritage DNA

MyHeritage DNA on yksinkertainen poskipyyhkäisytesti geneettiseen sukututkimukseen. Se on autosomaali DNA-testi, joka löytää sukulaisiasi vertaamalla DNAtasi miljooniin ihmisiin, jotka ovat testauttaneet DNAnsa MyHeritagessa. Testi antaa myös prosenttipohjaisen, 42 etniseen alueeseen perustuvan etnisyysarvion. 

Ostaaksesi MyHeritage DNA-pakkauksen, vie kursori navigointipalkissa olevan ”DNA”-välilehden yläpuolelle ja valitse ”Tilaa DNA-pakkauksia.” 

Kun olet ostanut pakkauksen, saat sähköpostitse päivityksiä sen tilasta. Saat päivityksen myös silloin, kun laboratorio on vastaanottanut näytteesi. Voit seurata DNA-pakkauksesi tilaa siirtämällä osoittimen navigointipalkin ”DNA” -välilehden päälle ja valitsemalla ”Hallinnoi DNA-pakkauksia”. Näet luettelon hallinnoimistasi DNA-pakkauksista sekä niiden tyypin ja tilan.

Terveyspäivitys

Terveyspäivityksen avulla käyttäjät, jotka ovat jo ostaneet MyHeritage DNA -pakkauksen, voivat päivittää pakkauksensa terveyteen. Päivitys antaa heille pääsyn MyHeritage DNA Terveyden tietoihin ja ominaisuuksiin tarvitsematta tehdä ylimääräistä DNA-testiä.

Päivittääksesi terveyteen, siirrä kursori navigointipalkin ”Terveys”-välilehden päälle ja valitse ”Tilaa terveyspakkauksia”. Jos olet oikeutettu päivitykseen, se näkyy automaattisesti tilaustiedoissasi. Ostamisen jälkeen tulokset ovat valmiit muutamassa päivässä. Saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Muut palvelut

Online varmuuskopiointipalvelu

Varmuuskopiointipalvelu on maksullinen palvelu ja erillinen sivustosopimuksista. Se tarkoittaa, että se on saatavana lisämaksusta kaikille, joilla on sukupuu MyHeritage-sivustolla. Tämä palvelu varmuuskopioi sukupuusi kerran kuukaudessa ja lähettää sinulle sähköpostiin linkin, josta voit ladata varmuuskopiotiedoston tietokoneellesi.

Aktivoidaksesi varmuuskopiointipalvelun, vie kursori navigointipalkissa olevan ”Sukupuu” -välilehden päälle, valitse ”Lisää” ja klikkaa sitten ”Varmuuskopiointi”. Klikkaa seuraavaksi ”Aloita” ja suorita ostaminen noudattamalla ohjeita.

Vapauta kehittyneet DNA-ominaisuudet ladatuille DNA-tuloksille

Jos olet tehnyt autosomaali DNA-testin jossain toisessa palvelussa, voit ladata raakadatan ilmaiseksi MyHeritageen. Lataamisen jälkeen saat DNA-osumia ilmaiseksi, voit viedä luettelon DNA-osumistasi, ottaa yhteyttä osumiisi ja tarkastella yhteisiä esivanhempien sukunimiä. Jos sinulla on sivustosopimus MyHeritagessa, sinulla on pääsy kaikkiin muihinkin DNA-ominaisuuksiin, kuten etnisyysarvio, kromosomiselain, AutoClusters ja Theory of Family Relativity ™.

Ellei sinulla ole sopimusta, voit maksaa kertaluonteisen maksun ja vapauttaa lisäominaisuudet käyttöösi. Sinulle ehdotetaan kertamaksua, kun yrität käyttää kehittyneitä DNA-ominaisuuksia.

Sukupuukaavion painopalvelu

Kaikki MyHeritage-käyttäjät voivat tehdä kauniita tulostettavia PDF-sukupuukaavioita ilmaiseksi. MyHeritage tarjoaa myös ammattimaista tulostuspalvelua, jossa sukupuukaaviosi voidaan  painaa korkealaatuiselle paperille tai kankaalle ja lähettää se sinulle.

Sukupuukaavion painattamiseksi, vie hiiren osoitin navigointipalkin ”Sukupuu” -välilehden päälle, valitse ”Lisää” ja klikkaa sitten ”Tulosta kaavioita & kirjoja”. Jos olet jo aikaisemmin tehnyt kaavion, klikkaa ”Omat kaaviot”, etsi sitten painettava kaavio ja klikkaa kaavion alla olevaa ”Tilaa juliste” -vaihtoehtoa. Jos et vielä ole tehnyt kaaviota, jonka haluaisit painattaa, luo se noudattamalla tämän artikkelin ohjeita.

Voit seurata tilauksen etenemistä “Kaaviot & kirjat” -sivulla, näytön yläreunassa olevassa ”Omat julistetilaukseni” -kohdassa.

 

URL is copied to your clipboard.