URL is copied to your clipboard.

Postilaatikon käyttäminen MyHeritage Mobile App sovelluksessa

Postilaatikon käyttäminen MyHeritage Mobile App sovelluksessa

MyHeritage-mobiilisovelluksella on helppo tutkia ja jakaa perheesi historiaa missä ja milloin tahansa. Nappaa ja jaa perhekuvia & muistoja suoraan mobiililaitteeltasi, päivitä sukupuuta perhejuhlissa ja kutsu perheenjäseniä osallistumaan sukupuusi rakentamiseen. MyHeritage-mobiilisovellus on saatavilla ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteille, ja se toimii erinomaisesti sekä älypuhelimilla että  tableteilla. Jos et ole vielä tehnyt sitä, niin asenna mobiilisovellus nyt.

Mobiilisovelluksen postilaatikko-ominaisuus mahdollistaa helpon yhteydenpidon perhesivustosi jäsenten ja DNA Matches – tai Smart Matches ™ -osumiesi kanssa. Sen avulla voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja, tutkia yhteyksiäsi muihin MyHeritage-jäseniin ja tutustua yhdessä perheesi historiaan. Yhteistyö on tärkeä osa menestyksekästä sukututkimusta. Voit jatkaa kirjeenvaihtoa postilaatikon kautta DNA-osumiesi tai muiden MyHeritage-jäsenten kanssa missä sitten oletkin. Yhteydenotto DNA-osumiisi on aina ilmaista.

Postilaatikon käyttäminen

Postilaatikon käyttämiseksi napauta kirjekuorikuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa. Jos sinulla on lukemattomia viestejä, näkyy niiden määrä kirjekuoren päällä.

Tässä käyttäjä on vaihtanut kansikuvaksi kuvan omasta albumistaan.

Pääset postilaatikkoon myös mobiilisovelluksen valikosta: 

Kirjekuorikuvakkeen tai valikossa olevan postilaatikon napauttaminen vie sinut postilaatikkoon. 

Postilaatikko

Saapuneet-kansion pääsivulla näet muilta käyttäjiltä tulleet viestit. Uusimmat viestit näkyvät ensimmäisinä. Lukemattomat viestit näkyvät lihavoituina. Tämä on sama listaus, jonka näet postilaatikon työpöytäversiossa. Voit aloittaa viestiketjun perhesivustosi jäsenten kanssa mobiilissa ja jatkaa ketjuja, jotka on aloitettu DNA- ja/tai Smart Matches ™ -osumien kanssa ”Ota yhteyttä” -painikkeiden kautta. Et voi ottaa yhteyttä muihin MyHeritage-jäseniin mielivaltaisesti. Tämä turvallisuusominaisuus suojaa MyHeritage-jäseniä roskapostilta.

Aloita uusi ketju napauttamalla kynäkuvaketta saapuneet-kansion pääsivun oikeassa alakulmassa.

 

Napauta iOS-laitteilla ”saaja”-kentässä olevaa plus-merkkiä. Android-laitteilla napauta ”saaja”-kenttää ja ala kirjoittamaan sen jäsenen nimeä, johon haluat ottaa yhteyttä. 

Kun alat kirjoittamaan henkilön nimeä, saat listan, josta voit valita hänet. Voit valita maksimissaan kuusi nimeä, jos haluat lähettää ryhmäviestin. 

Kirjoita viestisi ja kun olet valmis, napauta ”Lähetä” (iOS) tai nuolikuvaketta (Android) 

Kun viesti on kirjoitettu ja lähetetty, lähettää MyHeritage sähköpostin vastaanottajalle. Viestissä ei näy sähköpostiosoitettasi; se lähetetään MyHeritage-palvelusta sinun puolestasi, ja vastaanottaja voi vastata siihen vain MyHeritage-palvelun kautta, joka sitten välittää viestin sinulle.

Pyyhkäise iOS: ssä mitä tahansa viestiketjua vasemmalle ja merkitse se luetuksi tai lukemattomaksi, tai napauta ”lisää”, jos haluat vastata, arkistoida tai poistaa ketjun. Paina Androidissa pitkään, jotta saat esiin valikon näistä vaihtoehdoista.

Jos haluat puhdistaa postilaatikkosi poistamatta ketjuja, voit arkistoida ne. Kun arkistoit viestiketjun, siirretään se pääpostilaatikosta erilliseen arkisto-osioon.

Suodata viestiketjuja napauttamalla suodatinkuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa – suppilolta näyttävä kuvake. Ruudun oikeaan reunaan avautuu valikko, jossa voit valita, haluatko tarkastella vain luettuja, lukemattomia, arkistoituja vai itse lähettämiäsi viestejä.

 

Napauta mitä tahansa viestiketjua nähdäksesi viimeisimmän viestin. Voit myös napauttaa ketjun aiempia viestejä lukeaksesi ne.

Vastaa viestiin napauttamalla näytön oikeassa alakulmassa olevaa nuolta. Napauta oikean yläkulman ellipsivalikkoa (…), jos haluat vastata, arkistoida, merkitä viestin lukemattomaksi tai poistaa sen.

Emme paljasta sähköpostiosoitteita, mutta kerromme sinulle lähettäjän hallinnoiman perhesivuston nimen.

Kun sinulla on uusia viestejä, saat niistä ilmoituksen suoraan mobiililaitteesi aloitusnäyttöön.

Voit määritellä ettet halua näitä push-ilmoituksista, mutta suosittelemme jättämään ne päälle, koska muilta käyttäjiltä tulevat viestit saattavat olla erittäin tärkeitä. Voit poistaa push-ilmoitukset käytöstä iOS: ssä siirtymällä laitteen asetusvalikkoon, valitsemalla ilmoitukset, napauttamalla MyHeritage-sovellusta ja poistamalla ”salli ilmoitukset” käytöstä. Siirry Android-laitteellasi laitteen asetuksiin ja jatka laitekohtaisen prosessin mukaisesti, jolla ilmoitukset poistetaan käytöstä.

Yhteenveto

Postilaatikko mobiilissa on loistava tapa pitää sukututkimus yhteistyösi yhdessä paikassa. Se on rakennettu tuntumaan tutulta ihmisille, jotka ovat tottuneet työskentelemään sähköpostisovellusten kanssa. Suojelemme samalla yksityisyyttäsi paljastamatta henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi kenellekään, jonka kanssa vaihdat viestejä MyHeritagessa. Mobiilisovelluksen postilaatikon avulla on helpompaa ja miellyttävämpää tehdä yhteistyötä muiden eri puolilla maailmaa olevien MyHeritage-jäsenten kanssa.

 

URL is copied to your clipboard.