URL is copied to your clipboard.

Miksi DNA-tulokset kannattaa ladata MyHeritageen

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Miksi DNA-tulokset kannattaa ladata MyHeritageen

Voit ladata muiden toimijoiden DNA-tuloksesi MyHeritageen ja käyttää kaikkia DNA-ominaisuuksia – sinun ei tarvitse ostaa MyHeritagen DNA-pakkausta.

Jos sinä tai joku perheenjäsenesi on tehnyt DNA-testin toisessa yrityksessä, on hyvä idea ladata tulokset myös MyHeritageen seuraavista syistä:

Se on ilmaista

MyHeritage on yksi harvoista DNA-tietokannoista, johon voit ladata DNA-tuloksesi ilmaiseksi. Joten sinulla ei todellakaan ole mitään menetettävää! Kun lataat tietosi, sinulla on vapaa pääsy DNA-osumiisi MyHeritagessa ja voit ottaa yhteyttä osumiisi maksutta.

Jos sinulla ei ole maksullista MyHeritage-sivustosopimusta, voit käyttää 35 €:n kertaluonteisella avausmaksulla kaikkia DNA-ominaisuuksia, kuten etnisyysarviota ja kromosomiselainta. Jos sinulla on sivustosopimus, voit käyttää näitä ominaisuuksia ilman lisämaksua.

Se on nopeaa

DNA-testin tekemiseen ja prosessointiin voi liittyä paljon odottamista: odotat pakkauksen saapumista, odotat näytteen saapumista laboratorioon ja odotat laboratorion analyysiä näytteestä. Jos olet jo käynyt läpi kaiken tämän odottamisen, ei ole mitään syytä uusia kokemusta.

Kun lataat DNA-tietosi MyHeritageen, analysoimmetuloksesi muutamassa päivässä – usein jopa 24 tunnissa.

Se auttaa sinua heittämään verkot laajemmalle

Vaikka olisit löytänyt arvokasta tietoa muista DNA-tietokannoista, on löydettävää aina lisää. Monet adoptoidut, jotka ovat etsineet biologista perhettään, ovat tehneet testin muissa palveluissa ilman menestystä, ja kun he viimein ovat ladanneet tuloksensa MyHeritageen, ovat he löytäneet heti etsimänsä.

MyHeritage on johtava DNA-palvelu Euroopassa, ja toimimme maailmanlaajuisesti. Sivustomme ja DNA-tulokset on saatavana 42 kielellä – se on enemmän kuin millään muulla DNA-testauspalvelulla.

Se voi lisätä työstettävän tiedon määrää

Mahdollista on, että joku sukulaisesi on tehnyt DNA-testin jo aiemmin. Jos hän on tehnyt testin MyHeritagessa, löydät hänet todennäköisesti jo DNA-osumistasi, ja voit päätellä sen perusteella kuinka muut DNA-osumasi saattavat olla sinulle sukua.

Jos joku sukulaisistasi on tehnyt testin jossain muussa palvelussa, voit pyytää häntä lataamaan DNA-tuloksensa testaamaltaan verkkosivustolta ja lähettämään ne sinulle. Sitten voit ladata hänen tuloksensa MyHeritage-tilillesi ja hallinnoida hänen DNA-pakkaustaan.

Voit hyödyntää MyHeritagen edistyneitä DNA-työkaluja

MyHeritagella on paljon muutakin annettavaa kuin vain luettelo DNA-osumista. Edistyneet DNA-työkalut, kuten Theory of Family Relativity™ -teoriat, autoklusteri ja kromosomiselain, voivat auttaa sinua selvittämään, miten osumasi ovat sukua sinulle. Integraatio sukupuualustan kanssa antaa mahdollisuuden saada paljon enemmän tietoa myös yhteisistä esivanhemmistanne.

Se voi antaa sinulle korkeampilaatuisia DNA-osumia

DNA-testauspalvelut eivät analysoi koko genomiasi. 99,9% ihmisten DNAsta on identtistä, joten näiden tietojen sekvensoinnilla on vain vähän arvoa. Loppu 0,1% sisältää myös paljon tietoa, eikä kaikki siitä ole hyödyllistä tai välttämätöntä DNA-osumien, etnisyysarvion tai terveysraporttien kannalta. Siksi useimmat DNA-testauspalvelut tutkivat vain osan jäljellä olevasta 0,1 prosentista – ja se, mitkä SNP: t (geneettiset markkerit) analysoidaan, voi vaihdella yrityksittäin.

Siksi MyHeritage DNA -tuloksesi voivat sisältää tietoja, joita ei ole toisen palveluntarjoajan tuloksissa ja päinvastoin. Se tarkoittaa, että jos olet tehnyt DNA-testin useissa yrityksissä ja lataat kaikki tuloksesi MyHeritageen, on tietokannassa on kattavampi kuva genomistasi ja saat korkealaatuisempia DNA-osumia.

Ladattujen DNA-tulosten rajoitukset

Ellet ole vielä tehnyt DNA-testiä ja mietit eri vaihtoehtoja, on MyHeritagen DNA-testillä tiettyjä etuja: 

  • MyHeritage DNA-testillä saat etnisyysarvion ilman lisäkustannuksia.  
  • MyHeritagen DNA-asiakkaat voivat päivittää testinsä terveyteen. Terveysraportteja ei voida tehdä toisten yritysten testeistä. Joten, jos haluat terveysraportteja, sinun tulee ostaa MyHeritage DNA-testi. 
  • Tulevaisuudessa voimme lisätä uusia ominaisuuksia, jotka edellyttävät MyHeritagen DNA-testiä. 

Kuinka voit ladata DNA-tuloksesi MyHeritageen

Ladataksesi DNA-tuloksesi MyHeritageen, seuraa näitä ohjeita.

URL is copied to your clipboard.