URL is copied to your clipboard.

Search Connect™: sukututkijoita yhdistävä työkalu

Search Connect™: sukututkijoita yhdistävä työkalu

Search Connect™ on MyHeritage-ominaisuus, joka auttaa sinua löytämään toisia, samoja esivanhempia tutkivia ihmisiä.

Mikään ei ole parempaa kuin se, että voit verrata muistiinpanojasi toisen samaa sukua tutkivan henkilön kanssa. Joskus, käytettyäsi kaikki muut resurssit, voi kaukainen serkku, jolla on pääsy ylimääräisiin tietoihin, johdattaa sinut seuraavaan läpimurtoosi.

Search Connect™ sisältää miljoonia MyHeritage-käyttäjien tekemiä hakuja. Sen avulla voit löytää muita käyttäjiä, jotka ovat tehneet hakuja etsimistäsi ihmisistä. Voit tarkastella kaikkia heidän hauissaan olleita tietoja kuten päivämääriä, paikkakuntia ja sukulaisia.

Kuinka voit käyttää Search Connect™ -ominaisuutta

Search Connect™ löytyy MyHeritagen historiallisten tietojen kokoelmista ”Sukupuut”-kategorian alta. Kun teet haun henkilöstä MyHeritagen hakukoneella, lisätään kaikki häneen liittyvät relevantit Search Connect™ -tulokset tuloksiisi. Voit myös tehdä haun Search Connect™ -tuloksista klikkaamalla tästä.

Alla näet muutamia Search Connect™ -hakutuloksia. 

 

Tässä se, mitä näet, kun klikkaat ylintä osumaa:


Tuloslistalla on ensin haun tehneen henkilön etunimen alkukirjain ja sukunimi, sukupuoli, paikka, ikä, kuinka kauan henkilö on ollut aktiivinen MyHeritagessa ja perhesivustot. 

Jos tämä käyttäjä on tehnyt hakuja näistä perheenjäsenistä tai henkilöistä, joilla on samantyyppinen nimi, näet ne kohdassa ”Vastaavia hakuja”. Kohdassa ”Muut haut” ovat muutama minuutti edellisten jälkeen tehdyt haut. Voit klikata linkitettyjä nimiä hakutuloksissa ja toistaa haun samoilla parametreillä kuin alkuperäisen haun tehnyt.

Sivun alaosassa näet oranssin painikkeen, jota klikkaamalla saat yhteyden haun tehneeseen henkilöön MyHeritagen postitusjärjestelmän kautta ja voit lähettää hänelle viestin. Lue tämä artikkeli  yhteydenottamisesta toisiin MyHeritagen käyttäjiin. 

Search Connect™ ja yksityisyys

Kuten aina, on yksityisyytesi erittäin tärkeä MyHeritagelle. Oletuksena Search Connect™ näyttää vain julkiset tiedot: etunimen, sukunimen, likimääräisen iän, sijainnin ja tekemiesi hakujen tiedot. Ainoastaan sellainen henkilö, joka on etsinyt esivanhempaansa samalla nimellä, löytää nämä tiedot.

Ellet halua muiden näkevän näitä tietoja, voit yksityisyysasetuksissa poistaa Search Connect™ -ominaisuuden käytöstä. Voit tehdä sen klikkaamalla näytön yläosan palkissa olevan nimesi vierestä avautuvasta valikosta ”Yksityisyyteni”.

Valitse ”Omat asetukseni” kohdasta, voivatko muut nähdä julkisen profiilisi, voivatko ulkopuoliset nähdä oikean nimesi ja pyöristetyn ikäsi, voivatko jäsenet kommentoida profiiliasi ja sallitko Search Connect™ -ominaisuuden ja SuperSearch -hälytykset. Tee haluamasi valinnat ja tallenna tiedot.

Onko Search Connect™ ilmainen?

Hakujen tekeminen ja Search Connect™ -tulosten tarkasteleminen on ilmaista. Tarvitset Data- tai Complete-sopimuksen voidaksesi ottaa yhteyttä Search Connect™ -ominaisuuden kautta löytyneisiin käyttäjiin. Klikkaa tästä ja löydät lisätietoja MyHeritagen sopimuksista.

URL is copied to your clipboard.