URL is copied to your clipboard.

Kuinka aloitat sukupuusi rakentamisen MyHeritagessa

Kuinka aloitat sukupuusi rakentamisen MyHeritagessa

Sukupuun rakentaminen MyHeritagessa ei ole vain hauskaa ja helppoa – se on myös erittäin palkitsevaa. Record Matching-, Smart Matching ™- ja Instant Discoveries ™-teknologioilla, voit saada valtavasti tietoja esivanhemmistasi ja lisätä ne puuhusi muutamassa minuutissa.

Näin pääset alkuun.

Tyhjästä aloittaminen

Kun rekisteröidyt MyHeritageen, sinua pyydetään antamaan sukupuolesi, nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä syntymävuotesi ja molempien vanhempiesi nimet. Kun olet klikannut ”Aloita”-painiketta, sinua pyydetään antamaan jokaisen isovanhempasi nimi ja syntymävuosi.

Kun nämä 7 ihmistä – ”Maaginen 7” – ovat puussasi, MyHeritage saattaa jo alkaa tehdä löytöjä ja ehdotuksia sinulle. Jos profiilikortille ilmestyy vihreä Smart Match ™-kuvake tai ruskea Record Match -kuvake, tämä tarkoittaa, että MyHeritage on löytänyt potentiaalisen osuman, jonka voit tarkistaa, vahvistaa ja josta voit purkaa tiedot puuhusi. Mitä enemmän tietoja lisäät, sitä enemmän osumia MyHeritage löytää sinulle.

Kun olet aloittanut sukupuun rakentamisen, saat todennäköisesti lisää uusia osumia, sillä MyHeritageen lisätään jatkuvasti uusia tietoja ja rakennetaan uusia sukupuita. Saat säännöllisiä sähköposti-ilmoituksia, kun MyHeritage löytää sinulle uusia osumia.

GEDCOM-tiedoston lataaminen

Jos olet jo rakentanut sukupuutasi jollain muulla ohjelmistolla, voit lähettää olemassa olevan puusi MyHeritageen GEDCOM-tiedostona.  Voit tehdä rekisteröityessäsi klikkaamalla ”Tuo puu (GEDCOM)” tai jos sinulla on jo tili, valitse navigointipalkin ”Sukupuu” -välilehden ”Tuo GEDCOM”.

Instant Discoveries™-löydöt

Joskus MyHeritage löytää Smart Match ™-osuman, joka voi lisätä kokonaan uuden haaran puuhusi tai valokuvia puusi ihmisistä. Tätä kutsutaan Instant Discovery ™-löydöiksi. Löydät Instant Discoveries ™-palvelun sivustosi navigointipalkin Löydöt-välilehdeltä. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun MyHeritage on tehnyt sinulle Instant Discovery ™-löydön. Kun olet vahvistanut osuman, voit lisätä valokuvia sukulaisistasi tai useita ihmisiä sukupuuhusi yhdellä klikkauksella.

Tällä tavalla Instant Discoveries ™ voi kasvattaa puutasi merkittävästi hyvin pienellä vaivalla!

Kuinka sivustosopimus voi vauhdittaa sukututkimustasi

Puun rakentaminen, GEDCOM-tiedoston tuonti sekä Smart Matches ™- ja Record Matches-osumien vastaanottaminen ja tarkasteleminen on MyHeritagessa täysin ilmaista. Saat myös yhden ilmaisen Instant Discovery ™-löydön.

Tarvitset Premium-, PremiumPlus- tai Complete-sopimuksen, jotta voit vahvistaa Smart Matches ™osumia ja purkaa niihin sisältyvät tiedot puuhusi. PremiumPlus- ja Complete-tilaajat saavat myös rajoittamattomat Instant Discoveries ™-löydöt.

Vahvistaaksesi Record Matches-osumia, katsoaksesi niiden alkuperäisistä dokumenteista skannattuja tietoja ja purkaaksesi niitä puuhusi tarvitset  Data tai Complete-sopimuksen.

 

URL is copied to your clipboard.