URL is copied to your clipboard.

Kuinka hallitset sähköpostiasetuksiasi MyHeritagessa

Kuinka hallitset sähköpostiasetuksiasi MyHeritagessa

MyHeritagen resurssit kehittyvät, kasvavat ja paranevat jatkuvasti. Olipa sitten kyse uusista sukupuurakenteista, uusien historiallisten kokoelmien lisäämisestä tai uusista DNA-osumista henkilöihin, jotka ovat juuri saaneet tuloksensa, aina on lisää löydettävää ja tutkittavaa. Et koskaan voi tietää, milloin viimeinen palapelin pala ilmestyy yhtäkkiä uuden Smart Match™-osuman tai historiallisen tiedon muodossa.

MyHeritagesta saamasi sähköpostit varmistavat, että mitään tärkeää ei joudu hukkaan tai jää huomaamatta. Ne auttavat sinua myös seuraamaan perhetapahtumia ja toisten jäsenten toimintaa MyHeritagessa.

Voit aina määritellä sähköpostiasetuksesi siten, että saat juuri ne tiedot, jotka ovat sinulle tärkeimpiä.

Perhesivuston ilmoitukset

Jos haluat määritellä perhesivustosi sähköposti-asetuksia, klikkaa nimeäsi näytön yläosassa oikealla ja valitse ”Sivustoasetukset”. Klikkaa sitten ”Omat valintani”-linkkiä.

Täällä voit valita, lähetetäänkö viikoittainen päivitysviesti kaikille sivuston jäsenille. Huomaa, että tämä kohta ei koske vain sinua, vaan myös sivustosi jäseniä. Viikoittainen päivitysviesti lähetetään vain, jos perhesivustollasi on tapahtunut muutoksia viimeisen viikon aikana.

Voit myös valita, haluatko lähettää jäsenille muistutusviestejä perhetapahtumista. Lisäksi voit valita, millaisista tapahtumista ilmoitetaan sivustosi jäsenille; mitkä sukulaisten tapahtumat tulisi olla ilmoituksissa ja lähetetäänkö ilmoitus sähköpostitse vai tekstiviestinä.

Lopuksi voit valita, haluatko ilmoituksen sähköpostilla, kun joku sukulainen lähettää sinulle tervehdyksen MyHeritagessa.

MyHeritagen sähköposti-ilmoitukset

Perhesivustoilmoitusten lisäksi saat MyHeritagesta sähköpostia uusista Smart Matches™-, Record Matches-, DNA- ja Instant Discoveries™-osumista, uutiskirjeitä ja muita viestejä kiinnostavista aiheista. Voit hallita näitä asetuksia avaamalla yhden näistä sähköposteista, vierittämällä alaosaan ja klikkaamalla kohtaa ”Sähköpostiasetukset”.

 

Seuraavan sivun luettelosta voit valita tarkalleen, millaisia sähköposteja haluat saada.

”Viikoittaiset ilmoitukset”: voit valita, haluatko saada viestejä uusista Record Matches- ja  Smart Matches™-osumista, toisten käyttäjien vahvistamista Smart Match™-osumista, ​​DNA-osumista, Instant Discoveries™- ja Photo Discoveries-löydöistä sekä Theory of Family Relativity™-teorioista.

”Kuukausittaiset ilmoitukset”: voit valita, haluatko MyHeritagen uutiskirjeitä. Ne sisältävät tietoa MyHeritage-sivuston uutisista sekä linkkejä mielenkiintoisiin blogikirjoituksiin ja MyHeritagen tietopankkiin.

”Satunnaiset ilmoitukset”: voit valita, otatko vastaan koulutuksellisia viestejä tai sukupuuilmoituksia.

”Tarjoukset”: voit valita, saatko sähköposteja erikoistarjouksista ja alennuksista.

”Oma tilini”: voit valita, haluatko vastaanottaa sähköpostiviestejä sopimuksen päättymisestä tai ostoskorisi sisällöstä.

Lopuksi, jos haluat, että lähetämme sinulle haluamasi sähköpostiviestit jollakin toisella kielellä, voit valita kielen sivun alareunassa olevasta pudotusvalikosta.

Huomaa, että et voi kieltäytyä vastaanottamasta palveluviestejä, kuten ilmoituksia maksuista, turvallisuudesta tai juridisista asioista.

Kun olet muuttanut asetuksiasi, ota muutokset käyttöön klikkaamalla ”Tallenna muutokset”.

 

URL is copied to your clipboard.