URL is copied to your clipboard.

Kuinka seuraat perhetapahtumia MyHeritagen avulla

Kuinka seuraat perhetapahtumia MyHeritagen avulla

Perhetapahtumat voivat olla hyviä tilaisuuksia pitää yhteyttä perheenjäseniin ja vaalia suhteita. Kukapa ei olisi liikuttunut ja kiitollinen, kun joku käyttää aikaansa toivottaakseen hyvää syntymä- tai vuosipäivää tai tarjotakseen surunvalittelunsa ja tukensa rakkaan ihmisen kuoleman vuosipäivänä?

Ihmisten yhdistäminen perheisiin ja siteiden vahvistaminen on tärkein tehtävämme MyHeritagessa. Siksi tarjoamme käyttäjille ilmaisen perhetapahtumakalenterin, jonka avulla voit seurata kaikkia perheesi tärkeitä tapahtumia. Kalenterin avulla voit helposti lähettää tervehdyksiä ajoissa ennen tapahtumaa – tai jopa järjestää juhlia tai tapaamisia.

Perhetapahtumakalenterin käyttö

MyHeritage tuo perhetapahtumat automaattisesti kalenteriin, kun lisäät syntymä- tai vuosipäivän puussa olevaan profiiliin.

Muutama tuleva perhetapahtuma näkyy oikealla, perhesivustosi sivupaneelissa. Jos haluat tarkastella kaikkia perhetapahtumiasi, siirrä hiiren osoitin navigointipalkin ”Koti”-välilehden päälle ja valitse ”Perhetapahtumat”.

 

Sieltä löydät luettelon tulevista perhetapahtumista kronologisessa järjestyksessä. Voit katsoa kalenteria myös kuukausittain tai vuosittain klikkaamalla tapahtumaluettelon yläpuolella olevia ”Kuukausi” tai ”Vuosi” linkkejä. Jos etsit tiettyä tapahtumaa, voit käyttää näytön yläosassa olevaa hakukenttää.

Perhetapahtumakalenteri näyttää oletuksena vain lähisuvun tapahtumat. Jos haluat näyttää kaikkien puusi henkilöiden kalenteritapahtumat, klikkaa pudotusvalikkoa tapahtumaluettelon yläpuolella, ja valitse ”Kaikki tapahtumat”.

Tapahtuman postaaminen

Jos haluat lisätä tapahtuman kalenteriin, voit tehdä sen klikkaamalla sivun yläosassa olevaa ”Postaa tapahtuma” -painiketta. Kirjoita tapahtuman otsikko, päivämäärä, paikka sekä kuvaus ja klikkaa sitten postaa.

Voit käyttää tätä ominaisuutta kun lisäät esim. syntymäpäivä- tai perhejuhlia ja tapaamisia.  Tapahtuma näkyy sivustollasi kalenterissa, ja jos perheen tapahtumia koskevat muistutukset ovat käytössä, ilmoitetaan perheesi jäsenillesi tapahtumasta sähköpostitse. (Lisätietoja sähköpostimuistutuksista alla.)

Tervehdyksen lähettäminen

MyHeritagesinulla on mahdollisuus lähettää perheesi jäsenille syntymäpäiväonnitteleuja ja tervehdyksiä merkkipäivän kunniaksi. Voit käyttää tätä ominaisuutta klikkaamalla ”Lähetä [nimi] tervehdys”. Voit tehdä sen missä tahansa tapahtuma näkyy – kotisivun sivupaneelissa, hänen profiilissaan tai siirtämällä osoittimen hänen nimensä päälle tapahtumakalenterissa.

Lähetä tervehdys -sivulla voit kirjoittaa hänen sähköpostiosoitteensa ja viestin ja klikata sitten ”Lähetä tervehdys”. Tapahtumapäivänä tervehdyksesi postataan perhesivustollesi ja lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Voit myös suunnitella syntymäpäiviä, lisätä syntymäpäiviä Outlook-kalenteriin, katsella tapahtumaa perhetapahtumakalenterissasi tai poistaa tapahtuman tältä sivulta.

Muistuttajat perhetapahtumista

Oletuksena sivustosi jäsenet saavat sähköpostiviestejä, jotka muistuttavat heitä tulevista lähiperheen tapahtumista. Voit poistaa nämä ilmoitukset käytöstä tai mukauttaa niitä klikkaamalla nimeäsi perhesivuston oikeassa ylälaidassa ja valitsemalla pudotusvalikosta ”Sivustoasetukset”, Valitsemalla seuraavaksi ”Omat valintani” ja vieritä osaan  sitten ”Perhetapahtumamuistuttajat”.

Kun ”Lähetä sivuston jäsenille tapahtumamuistuttajat” -valintaruutu on valittu, otetaan muistuttajat käyttöön. Voit myös valita, mistä tapahtumista haluat muistuttajat ja haluatko saada ne sähköpostilla vai tekstiviestinä. Klikkaa ”Tallenna”, kun olet muuttanut asetuksiasi.

Sähköpostimuistuttajat sisältävät linkin MyHeritagen ”Lähetä tervehdys” -ominaisuuteen.

Muut kalenteriasetukset

Samassa “Asetukset” -osiossa voit käyttää kalenterin lisäasetuksia klikkaamalla ”Kalenteri”.
Tällä sivulla voit valita, mitä tapahtumia ja kenestä (elossa olevat/kuolleet) tuodaan kalenteriin.
Älä unohda klikata ”Tallenna”-painiketta, kun olet muuttanut asetuksiasi.

URL is copied to your clipboard.