URL is copied to your clipboard.

Perhesivustolla olevan MyHeritage-sukupuusi varmuuskopiointi

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Perhesivustolla olevan MyHeritage-sukupuusi varmuuskopiointi

Olet nähnyt hyvin paljon vaivaa sukupuusi eteen … olisi niin sääli kadottaa kaikki kovan työn tulokset!

Kun luot sukupuun MyHeritage-sivustolle, tehdyt muutokset tallennetaan verkkosivustolle. Mutta on aina hyvä ajatus varmuuskopioida arvokkaat tietosi useampaan paikkaan.

Tässä kolme tapaa varmuuskopioida MyHeritage-sukupuusi

Varmuuskopiointipalvelu

MyHeritage tarjoaa maksullisen varmuuskopiointipalvelun, joka luo ladattavan varmuuskopiointitiedoston joka kuukausi ja lähettää sinulle siitä linkin sähköpostiin. Palvelu on erillinen sivustosopimuksista, joten se on kaikkien MyHeritage-käyttäjien käytettävissä. Aktivoidaksesi palvelun, siirrä kohdistin navigointipalkin ”Sukupuu” -välilehden päälle, valitse ”Lisää” ja klikkaa sitten ”Varmuuskopiointi” ja noudata seuraavia vaiheita.

Tämä on paras tapa varmuuskopioida MyHeritage-puusi, sillä se tallentaa kaikki syöttämäsi tiedot ja valokuvat. Varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti kuukausittain, joten sinun ei tarvitse muistaa tehdä sitä. Klikkaa vain sähköpostiin lähetettyä latauslinkkiä ja tallenna tiedosto tietokoneellesi.

Vie GEDCOM-tiedosto

Toinen tapa puusi varmuuskopioimiseen on viedä se GEDCOM-tiedostona. GEDCOM on pelkkä sukututkimustietoja sisältävä tekstitiedosto, jota voidaan käyttää sukupuun luomiseen MyHeritagessa ja muilla sukututkimusalustoilla. Se ei tallenna valokuvia, mutta kun viet GEDCOMin MyHeritage -sovelluksesta, se tallentaa linkit valokuviin.

Jos haluat varmuuskopioida puusi GEDCOM-tiedostona, siirrä osoitin navigointipalkin ”Sukupuu” -välilehden päälle ja valitse ”Hallinnoi puita”.

Etsi sitten se puu, jonka haluat varmuuskopioida, ja klikkaa Toiminnot-sarakkeessa olevaa ”Lähetä GEDCOMiin”.

Ilmoita, haluatko viedä valokuvat ja albumit, klikkaa sitten ”Aloita vienti”.

Family Tree Builder

Voit varmuuskopioida puusi myös MyHeritagen ilmaiseen Family Tree Builder (FTB)- sukututkimusohjelmaan sykronoimalla FTB.n ja perhesivustosi.  Lataa FTB-ohjelma täältä: https://www.myheritage.fi/family-tree-builder omalle koneellesi

 

URL is copied to your clipboard.