URL is copied to your clipboard.

MyHeritage Photo Discoveries™-löydöt

MyHeritage Photo Discoveries™-löydöt

Photo Discoveries helpottaa kuvien lisäämistä, muutamalla klikkauksella, niille sukupuusi henkilöille, joilla sitä ei vielä ole. Monet meistä pitävät arvossa sitä tunnepitoista hetkeä, kun aivan ensimmäisen kerran näemme kuvan esivanhemmastamme. Photo Discoveries voi auttaa sinua kokemaan näitä hetkiä! Jopa kokeneet sukututkijat ovat tätä mieltä.

Valokuvien merkitys

Valokuvat saavat sukupuun elämään! Tämä näkyy parhaiten alla olevien esimerkkikuvien avulla.

Sukupuu ilman kuvia

Sama sukupuu Photo Discoveries- löytöjen lisäämisen jälkeen

Sukupuu on nyt paljon mielenkiintoisempi ja näyttääkin paremmalta! Sitä ei ole parannettu ainoastaan henkilökuvilla vaan myös täysikokoisilla, alkuperäisillä kuvilla, joista nämä henkilökuvat on kropattu.

Kaikessa on kyse yhteistyöstä

Photo Discoveries on sukututkimusyhteistyötä parhaimmillaan. Monilla käyttäjillä on vaikeuksia löytää historiallisia valokuvia esivanhemmistaan. Mutta esivanhemmat ovat niitä, jotka he jakavat serkkujensa, pikkuserkkujensa ja muiden vielä kaukaisempien sukulaistensa kanssa. Siksi on mahdollista ja aika yleistä, että valokuvat, jotka olet aina halunnut löytää, ovat jonkun sukulaisesi hallussa ja hän on halukas jakamaan ne kanssasi. Olemme kehittäneet Photo Discoveries-löydöt helpottamaan uutta tapaa jakaa historiallisia valokuvia ihmisistä, joista kumpikin välitätte.

Kuinka se toimii?

Photo Discoveriesin avulla veimme innovatiivisen teknologiamme Instant Discoveries-toiminnon taakse ja käytimme sitä erityisesti valokuvien lisäämiseen ihmisten tai faktojen lisäämisen sijasta. Tarkastelemme kaikkia Smart Matches-osumiasi (joskus tuhansia) ja eristämme ne, muihin puihin tulleet osumat, joihin löytyy valokuva, mutta joilla ei ole valokuvaa sinun puussasi ts. heillä on sinun sukupuussasi vain siluetti. Sen jälkeen yhdistämme nämä löydöt pieniksi, korkeintaan 10 kuvan paketeiksi. Kutsumme jokaista pakettia Photo Discovery-löydöksi. Se koostuu eri perhesivustoilta tulleista, yhteen Smart Match-osumaan perustuvista henkilökuvista ja voit lisätä koko löydön sukupuuhusi yhdellä klikkauksella.

Valokuvat ovat ainoastaan sellaisilta sivustoilta, joiden yksityisyysasetuksissa on lupa kopioida Smart Matcheistä myös kuvia. Ennen Photo Discoveries-löytöjä sinun oli mahdollista selata Smart Matches-osumia ja etsiä valokuvia, joihin oli kopiointilupa mutta se saattoi viedä aikaa viikkoja tai kuukausia. Joillakin käyttäjillämme on satoja tai tuhansia Smart Matches-osumia, joten niitä kaikkia on mahdotonta käydä läpi. Photo Discoveries automatisoi tämän toiminnon puolestasi.

Tärkeä näkökohta Photo Discoveries-löytöjen suhteen on niiden tarkkuus. Koska Photo Discoveries-löydöt perustuvat alla olevaan Smart Matching™-teknologiaan, suodatamme automaattisesti pois suuren joukon vääriä osumia. Voit olla aivan rauhassa sen suhteen, että saat sukupuusi henkilöille oikeita kuvia. Mutta sinulla on varmuuden vuoksi mahdollisuus myös hylätä kuvia, joita et halua löydöstäsi. Sinulla on täysi kontrolli siihen, mitä haluat lisätä puuhusi.

Photo Discoveries-toiminnon käyttäminen

Siirry Instant Discoveries™-sivulle perhesivustosi navigointipalkin ”Löydöt”-välilehden pudotusvalikosta.

 

Instant Discoveries-sivulla on kolme välilehteä: Kaikki Discoveries-löydöt, Person Discoveries (löydöt, joiden avulla voit lisätä henkilöitä puuhusi) ja Photo Discoveries (löydöt, joiden avulla voit lisätä kuvia sukupuusi henkilöille). Jos haluat tarkastella ainoastaan Photo Discoveries-löytöjä, klikkaa Photo Discoveries-välilehteä. Katso alla.

Photo Discoveries-löydöt (Zoomaa klikkaamalla)

Klikkaa mitä tahansa oransseista ”Tarkastele löytöä”-painikkeista ja katsele tässä Photo Discovery-”paketissa” olevia kuvia (alla).

Photo Discovery-löydön tarkasteleminen (Zoomaa klikkaamalla)

Jokaisessa Photo Discoveryn kuvassa on sen perhesivuston nimi, jolta kuva tulee ja verkkovastaavan nimi. Näet myös lisätietoja kuvasta: otsikon, päivämäärän, paikan, kuvauksen ja tietoa kuvassa esiintyvistä henkilöistä.

Hiiren siirtäminen verkkovastaavan nimen päälle avaa ikukunan, jossa voit ottaa yhteyttä ja kommunikoida suoraan hänen kanssaan. Tätä voit käyttää kiittääksesi häntä kuvasta ja kysyäksesi, olisiko hänellä muuta materiaalia jaettavaksi kanssasi.

 

Yhteydenotto verkkovastaavaan (Zoomaa klikkaamalla)

Voit klikata ”Näytä alkuperäinen kuva” katsoaksesi suurempana ja nähdäksesi keitä muita on merkitty kuvaan.

Alkuperäisen kuvan katsominen (Zoomaa klikkaamalla)
Alkuperäisen kuvan katsominen (Zoomaa klikkaamalla)

Photo Discovery-löydön lisääminen

Oletuksena on, että kaikki Photo Discovery-löydön kuvat kopioidaan, kun lisäät löydön. Jos haluat poistaa tietyt kuvat, joita et halua, klikkaa kuvan vieressä olevaa painiketta. Käytä lopuksi ”Lisää”-painiketta sivun oikeassa yläkulmassa ja kaikki muut kuvat lisätään yhdellä klikkauksella.

Photo Discovery-löydön lisääminen puuhusi (Zoomaa klikkaamalla)

Jos haluat hylätä koko Photo Discovery-löydön, klikkaa ”Hylkää tämä löytö” kuvalistan alapuolella. Hylättyjä löytöjä ei tarjota toista kertaa.

Photo Discoveries-löydön hylkääminen

Sen jälkeen, kun olet lisännyt Photo Discoveryn: Jos puussasi on korkeintaan 50 henkilöä, sinut ohjataan sukupuuhusi jos henkilöitä on enemmän, sinut ohjataan ”Kuvat”-osioon, jossa voit tarkastella lisäämiäsi kuvia.

 

Sähköposti-ilmoitukset

Kun sinulle tehdään Photo Discovery-löytö, ilmoitamme siitä sähköpostilla. Saat tämän ilmoituksen korkeintaan kerran viikossa.

Sähköposti-ilmoitus uudesta Photo Discoveries-löydöstä (Zoomaa klikkaamalla)

Henkilö ja photo discoveries-löytöjen yhdistäminen

Teemme kahdenlaisia Discoveries-löytöjä: Person Discoveries (henkilölöydöt) ja Photo Discoveries (valokuvalöydöt). Henkilölöytöjen avulla voit lisätä kokonaisen haaran puuhusi ja sen jälkeen tuoda näiden ja muiden henkilöiden valokuvat muista sukupuista omaan puuhusi.

There are two types of Instant Discoveries: Person Discoveries and Photo Discoveries. You can apply a Person Discovery to add a branch of individuals to your tree, and then apply a Photo Discovery to bring photos of these individuals (and other individuals) from other family trees into your tree.

PremiumPlus ja Complete tilaajilla on rajoittamaton pääsy löytöihin. Voit lisätä yhden löydön per päivä. Lisättyäsi löydön teemme tarkistuksen ja voit seuraavana päivänä palata lisäämään uusia löytöjä.

URL is copied to your clipboard.